OFERTES DE FEINA

Un dels grans beneficis de formar part de la Formació Professional Dual és que en aquesta pàgina web hi ha disponible una borsa de treball exclusiva on estudiants i exalumnes tenen l’oportunitat d’aplicar a la seva feina desitjada i, en el cas de les empreses, trobar aquell candidat degudament qualificat per ocupar una vacant en un dels àmbits que oferim. 

Accedeix a la nostra borsa de treball d’FP Dual.

L’accés a aquest contingut està restringit als estudiants i a les empreses que col·laboren amb l’FP Dual de l’IES Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès.

Si ets estudiant o empresa col·laboradora i no disposes d’usuari i contrasenya, omple aquest el formulari pertinent i ens posarem en contacte amb tu per tramitar l’alta a la nostra plataforma d’FP Dual.

Si ja el tens, utilitza aquest formulari per accedir-hi.

Has oblidat la contrasenya?

Soc un exalumne i vull tenir-hi accés

Si ets exalumne i no estàs donat d’alta a la plataforma de l’FP Dual, omple aquest formulari i et crearem un usuari que et permetrà l’accés a la borsa de treball.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Si no ets exalumne i vols cursar FP Dual, demana’ns més informació a través d’aquest formulari.

Vull ser una empresa col·laboradora de l’FP Dual

Per formar part de l’FP Dual, omple aquest formulari amb les dades de la teva empresa i ens posarem en contacte ben aviat per proporcionar-te tota la informació necessària.

  • INS EUGENI D'ORS és el responsable del tractament de les teves dades, amb la finalitat de mantenir la relació amb l'usuari i enviar-li informació. Pots exercir els teus drets en la nostra Política de Privacitat.