No esperis a acabar els teus estudis per formar-te professionalment!

Sabem que la incorporació al món laboral després d’haver cursat els teus estudis de vegades pot ser una mica complicat, així que a l’INS Eugeni d’ors apostem per la Formació Professional Dual, que va dirigida a aquells qui volen començar a arrancar la seva vida laboral mentre estan estudiant.

Desenvolupar un ofici en un entorn laboral t’omple d’experiència, vivències i fa que posis en pràctica tots els coneixements adquirits de manera teòrica. 

Vols començar a construir el teu futur professional i formar-te per partida doble? L’FP Dual de l’INS Eugeni d’Ors és allò que estàs buscant!

 

BENEFICIS DE CURSAR FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL

Comença a treballar mentre encara estàs a l’institut.

Encaixa dins d’una empresa com un treballador més.

Omple el teu currículum des del minut zero.

Prepara’t per arribar on vulguis quan hagis acabat els estudis.

EL MEU PERFIL ENCAIXA AMB L’FP DUAL?

5

Dones el perfil si tens clar que vols cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials, de Gestió Administrativa o d’Administració de sistemes informàtics en la Xarxa. S’hi accedeix a través de l’ESO, un curs d’accés al cicle o un PQPI. L’edat mitjana està entre els 16 i els 18 anys.

5

Hi encaixes si tens clar que vols accedir a un Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística, d’Administració i finances o de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma provinent del Batxillerat, d’un curs d’accés o prova d’accés específica. També pots cursar la modalitat d’Alternança si ja comptes amb una titulació superior (enginyeria, grau, diplomatura, etc.) d’altres especialitats, i t’interessa complementar els teus coneixements. L’edat mitjana comprèn alumnes d’entre 18 i 48 anys.

No em diguis res més, que ja m’has convençut…

Àmbits de formació professional dual de l’ins eugeni d’ors

Al nostre centre oferim diverses especialitzacions d’FP Dual, tant de Cicles Formatius de Grau Mitjà com de Grau Superior, perquè triïs la que més et crida l’atenció a l’hora de pensar en el teu futur.

I si no saps quina modalitat cursar o tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem!

Cicles formatius de Grau Mitjà

CFGM Activitats Comercials

Els estudiants d’aquest cicle executaran activitats de distribució i comercialització de béns i/o serveis i gestionar un petit establiment comercial, aplicant les normes de qualitat i seguretat establertes i respectant la legislació vigent.

Cicles formatius de Grau Superior

CFGS Transport i Logística

Els aprenents d’aquesta modalitat estaran capacitats per dur a terme l’organització, la gestió i el control de les operacions del transport de mercaderies i de viatgers en l’àmbit nacional i internacional, i planificar i gestionar les activitats logístiques d’una empresa.

CFGS Administració i Finances

Els estudiants d’aquesta modalitat duran a terme tasques com l’organització i execució de les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laboral comptables, fiscals i financers de l’empresa, gestionant la informació i assegurant la satisfacció del client i/o usuari.

CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Durant la seva estada a l’empresa, els alumnes executaran diverses funcions, com la configuració, administració i manteniment de sistemes informàtics, garantint la funcionalitat i la integritat dels recursos i serveis del sistema.

vull més informació sobre l’fp dual

Omple aquest formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible per informar-te de l’FP Dual i assessorar-te sobre tot allò que necessitis.

  • INS EUGENI D'ORS és el responsable del tractament de les teves dades, amb la finalitat de mantenir la relació amb l'usuari i enviar-li informació. Pots exercir els teus drets en la nostra Política de Privacitat.

borsa de treball

Formar part de l’FP Dual et permet accedir a la nostra borsa de treball exclusiva, on trobaràs ofertes constantment actualitzades de les empreses col·laboradores de l’FP Dual.